Kuřecí specialita z jednoho pytlíku

Pokud jsi pracovně vytížena jako já a nebo jen prostě někdy nestíháš stát hodinu u plotny zkus tento jednoduchý pokrm, který je velmi rychlý na přípravu, je lehký a šťavnatý.

Ingredience:

  • pytlík na pečení + svorka
  • 4 brambory
  • sušená rajčata (já použila ty bez oleje)
  • 2 stroužky česneku
  • mražená zelenina /mrkev, hrášek, kukuřice/
  • 2 kuřecí prsa s kůží (supreme)
  • sůl, pepř, koření, čerstvé bylinky
  • citron
Autor: Okatá číča
Autor: Okatá číča

Do pekáčku či zapékací mísy připrav pytlík a na jeho dno dej oloupané bramborové půlky, stroužky česneku, rajčata, zeleninu, bylinky a navrch polož okořeněná kuřecí prsa a nakonec je poklaď plátky citronů. Pytlík dobře uzavři, ale tak, aby měl prostor se nafouknout. Peč v troubě na 180°C – 200°C cca 40 – 60 minut.

Pozor až budeš pytlík otvírat, aby ses neopařila unikající párou.

Autor: Okatá číča
Autor: Okatá číča

Věřím, že tyto šťavnatá kuřecí prsa nadchnou i mužskou populaci, citrón masu dodá jemnou pikantní chuť.

 

Latest Posts

Nenech si ujít